1 σχόλιο

Εμμένει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο δίλλημα: Αύξηση φόρων ή εισιτήριο στο Σέιχ Σου

Σε αντιφάσεις έπεσε ο κ.Μπουτάρης  προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη πρότασή του για καθιέρωση  εισιτηρίου στο Σειχ Σου

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Τι απάντησε ο κ.Δήμαρχος Θεσσαλονίκης  στην Επιτροπή Προστασίας του Σειχ Σου ,που με παρέμβασή της στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26 Μαρτίου ,ζήτησε από τις δημοτικές παρατάξεις και τους συμβούλους να λάβουν θέση ,στη πρόταση  του κ.Μπουτάρη να μπει εισιτήριο στο Σειχ Σου ,η οποία εκφράστηκε σε κοινή συνέντευξη τύπου του Δημάρχου με τον  κ. Παπακωνσταντίνου,στις 2/3/21012  ;

Το βίντεο με τη συνεντευξη τύπου εδώ

http://www.alterthess.gr/content/mpoytaris-eisitirio-akoma-kai-sto-seix-soy

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Να πως είδε ο τύπος, εντυπος και ηλεκτρονικός, την απάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

…… Ο κ. Μπουτάρης υπογράμμισε ότι δεν είχε πει ότι πρέπει να μπει εισιτήριο στο Σέιχ Σου, ωστόσο πρόσθεσε ότι το περιαστικό δάσος δεν είναι μόνο για να προσφέρει οξυγόνο, αλλά να δώσει άλλη διάσταση στον τρόπο που ζούμε.Τόνισε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο με εθελοντές, πρέπει να στηριχθεί η οικονομική διαχείριση, με εισιτήριο ή με αύξηση δημοτικών τελών. ….

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=4&artid=132599

……….«Αυτό που πρότεινα είναι να υπάρξει μια διαδημοτική συνεργασία που θα ζητήσει επίσημα να αναλάβει την προστασία και τη συντήρηση του Σέιχ Σου. Το εισιτήριο δεν θα είναι κέρδος, αλλά η χρηματοδότηση για να έχουμε ορισμένους υπαλλήλους να το καθαρίζουν και να το συντηρούν. Από που και ως που ανοίγει ο δρόμος για ιδιωτικοποίηση» υπογράμμισε. Όπως είπε, «θα είμαι ο τελευταίος που θα βάλω εισιτήριο σε περιαστικό δάσος»………

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_5895.html

« Εγώ είμαι ο τελευταίος που θα πει να μπει εισιτήριο στο Σέιχ Σου. Όποιος λέει κάτι τέτοιο ψεύδεται. Να ρθει να το πει μπροστά μου» είπε ο κ. Μπουτάρης, ωστόσο πρόσθεσε: «Κανένας δεν μίλησε για ιδιωτικοποίηση του δάσους. Ανέφερα την επιβολή εισόδου με τη λογική οτι πρέπει να βρούμε τρόπους χρηματοδότησης για τη συντήρησή του. Ή θα απομυζούμε προϋπολογισμούς, ή θα βάλουμε εισιτήριο».

http://www.thestival.gr/self-government/item/26920-mpoytaris3a-antiskina-kai-agriogoyroyna-sto-seix-soy

Ο κ. Μπουτάρης υπογράμμισε ότι δεν είχε πει ότι πρέπει να μπει εισιτήριο στο Σέιχ Σου, ωστόσο πρόσθεσε ότι το περιαστικό δάσος δεν είναι μόνο για να προσφέρει οξυγόνο, αλλά να δώσει άλλη διάσταση στον τρόπο που ζούμε.Τόνισε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο με εθελοντές, πρέπει να στηριχθεί η οικονομική διαχείριση, με εισιτήριο ή με αύξηση δημοτικών τελών.

Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=53066:2012-03-26-17-27-08&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz1qHrAOYam
Seleo.gr News

Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Θα θέλαμε πολύ να πιστέψουμε τις διαψεύσεις του κ.Μπουτάρη ότι ποτέ δεν είπε πως θα έβαζε εισιτήριο στο Σειχ Σου.Ωστόσο αδιάψευστος μάρτυρας για το αντίθετο είναι ο ίδιος του ο εαυτός .

Ο κ.Μπουτάρης δεν μπορεί να διαψεύσει το βίντεο της συνέντευξης τύπου στο οποίο δηλώνει τη θέση του να μπει εισιτηριο στο Σειχ Σου.

Το σχετικό βίντεο εδώ

http://www.alterthess.gr/content/mpoytaris-eisitirio-akoma-kai-sto-seix-soy

    Αλλά ακόμη και η τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι αντιφατική,όπως προκύπτει από τα παραπάνω δημοσιεύματα,Ενώ δηλώνει ότι δεν είχε πει ότι πρέπει να μπει εισιτήριο στο Σέιχ Σου, την ίδια στιγμή παραδέχεται ότι ανέφερε την επιβολή εισόδου με τη λογική οτι πρέπει να βρούμε τρόπους χρηματοδότησης για τη συντήρησή του. Ή θα απομυζούμε προϋπολογισμούς, ή θα βάλουμε εισιτήριο.

Και ο νοών νοείτω

Η Επιτροπή Προστασίας του Σειχ Σου επιφυλάσσεται να  εκδόσει αναλυτικό Δελτίο Τυπου ,σχετικά με τις απαντήσεις Δημάρχου και λοιπών παρατάξεων,μόλις λάβει επικυρωμένα αντίγραφα των πρακτικών της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ,για να μην υπάρχει δυνατότητα αμφισβητήσεων για τις θέσεις  που εκφράστηκαν εκεί.

Το ψήφισμα της Επιτροπής σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει  βρίσκεται στο παρακάτω σύνδεσμο

https://forestsos.wordpress.com/2012/03/26/%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%ad%ce%b9%cf%87-%cf%83%ce%bf%cf%85-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8e/

Advertisements

One comment on “Εμμένει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο δίλλημα: Αύξηση φόρων ή εισιτήριο στο Σέιχ Σου

  1. Μπράβο για τη δραστηριοποίηση σας και την ενημέρωση που μας παρέχετε!
    Δεν έχουν αφήσει τίποτα που να μη έχουν βάλει αντίτιμο, εισητήριο. Ακόμη και το χώμα που πατάμε θα φορολογήσουν!

    Λουκάς Δαγδηλέλης
    γραμματέας Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: