Σχολιάστε

4ος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας ‘’1000 ΔΕΝΤΡΑ‘’

Η Επιτροπή Προστασίας Σέιχ Σου, προωθώντας τις εναλλακτικές και ήπιες δραστηριότητες στο δάσος της Θεσσαλονίκης, προωθεί και υποστηρίζει τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διοργανώνει το Α.Σ. ‘’1000 ΔΕΝΤΡΑ’’ σε συνεργασία με το ‘’ΠΟΔΗΛΑΤΟΡΑΜΑ’’. Ο αγώνας είναι ελεύθερης συμμετοχής (open) και θα πραγματοποιηθεί στο δάσος του Σέιχ Σου, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012.Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 π.μ. στο χώρο αναψυχής 1000 μέτρα μετά το Πυροφυλάκειο, στον κόμβο Αγίου Παύλου της Περιφερειακής Οδού.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η διάδοση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας, η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και ειδικότερα η κινητοποίηση για την προστασία και διάσωση του περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
 Ο αγώνας θα είναι δυο γύροι των 17 χιλιομέτρων (συνολικά 34km), σε υψόμετρο 150-500 μέτρα.
Η διαδρομή ,διέρχεται από δασικούς δρόμους (περίπου 10 km) και μονοπάτια (περίπου 7km), και παρόλο που δεν έχει μεγάλες υψομετρικές διαφορές παρουσιάζει πολλές εναλλαγές με όμορφα και τεχνικά σημεία, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Θα υπάρχει 1 σταθμός υδροδοσίας . Η διαδρομή θα είναι πλήρως σηματοδοτημένη και θα εποπτεύεται από έμπειρους κριτές και διασώστες.
Όσοι αθλητές επιθυμούν, θα μπορούν να κάνουν τη διαδρομή απ την προηγούμενη μέρα, μιας και θα είναι σηματοδοτημένη απ το πρωί του Σαββάτου.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

1.Εφήβων
2.19-29
3. 30-39
4.40-49
5. 50+
6.Γυναικών

Ο ελάχιστος αριθμός αθλητών ανά κατηγορία είναι 6 άτομα. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί συμψηφίζονται στην επόμενη ή στην προηγούμενη κατηγορία.
Περισσότερα για συμμετοχές, προϋποθέσεις, χάρτες κλπ στη σχετική ανακοίνωση του σωματείου 1000 δέντρα
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: