Σχολιάστε

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
«Δεν υπάρχει ένα ειρηνικό μέρος στις πόλεις των λευκών ανθρώπων. Δεν υπάρχει τόπος όπου μπορείς ν’ ακούσεις τα φύλλα που αναπτύσσονται την άνοιξη, ή το θρόισμα των φτερών κάποιου εντόμου. Αλλά μπορεί να γίνεται έτσι, γιατί είμαι άγριος και δεν καταλαβαίνω. Ο θόρυβος των πόλεων φαίνεται μόνο να προσβάλλει τα αυτιά. Και τι ενδιαφέρον υπάρχει πια στο να ζεις, αν δεν μπορείς να ακούσεις τη μοναχική κραυγή του κοκκινολαίμη ή τις συζητήσεις των βατράχων στα έλη τη νύχτα. Είμαι ένας ερυθρόδερμος και δεν καταλαβαίνω.»… Από την απάντηση του Αρχηγού των Ινδιάνων του Σιάτλ στον πρόεδρο της Αμερικής.

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού.Πολλοί από εμάς θα αναζητήσουν δροσιά στα καταγάλανα νερά κάποιας από τις δεκάδες χιλιάδες παραλίες της χώρας μας,άλλοι θα πορευτούν σε ορεινούς προορισμούς και άλλοι θα συνδυάσουν βουνό και θάλασσα,μακρυά από το θόρυβο της πόλης και την σκληρή έως απάνθρωπη καθημερινότητα.
Για μια πετυχημένη εξόρμηση στη φύση μικρής ή μεγάλης διάρκειας είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε λεπτομέρειες, που σώζουν όχι μόνο την εκδρομή μας,αλλά ίσως και τη ζωή μας.

Αναλυτικές οδηγίες για μια πετυχημένη και ασφαλή πορεία στο ύπαιθρο ,που περιλαμβάνουν συμβουλές για την ενδυμασία,τον εξοπλισμό,τη διατροφή,την αντιμετώπιση των κινδύνων,κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CDYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.seo.gr%2FLH2Uploads%2FItemsContent%2F237%2FGnoseis%2FPoreia.doc&ei=AQbhUe6rD8nlPOaEgYgN&usg=AFQjCNFEvuAG7fWaqb9Kf-ESkA62z725hw&sig2=YPrfErV59YMa2WI69DX33g&bvm=bv.48705608,d.ZWU

και σε αυτόν

http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/Various/advices/mountaineering/mountaineering.csp

Για διαδρομές στα βουνά της ελλάδας κάνετε κλικ στην ιστοσελίδα που ακολουθεί

http://www.hellaspath.gr/index.php?p=8

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: