Σχολιάστε

ΣΔΥΘ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΧ ΣΟΥ

thumb_342_0004

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τρίτος εθελοντικός καθαρισμός του Σέϊχ Σου, που έγινε το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, τον οποίο διοργάνωσε ο Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Επιτροπή Προστασίας του Σέϊχ Σου και με την υποστήριξη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων καθαρίστηκαν οι χώροι αναψυχής Μαλακοπής, Κρυονερίου και πάρκου Ατλαντίδας (Άγιος Παύλος), τα μονοπάτια Μ6 και Μ2, καθώς και η τοποθεσία Άσπρη Πέτρα και ο λόφος γύρω από το εκκλησάκι του Αγίου Βασιλείου. Περισυλλέχθηκαν μεγάλες ποσότητες από διάφορα σκουπίδια, που εγκαταλείπουν κυρίως οι επισκέπτες του δάσους, καθώς δεν υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος και καθαρισμός, από τους υπεύθυνους φορείς διαχείρισης και προστασίας του Σέϊχ Σου.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εθελοντικά πολλοί δρομείς, πεζοπόροι και πολίτες της Θεσσαλονίκης, που αναγνωρίζουν την μεγάλη αξία του πνεύμονα της πόλης μας και συμβάλλουν στην δασοπροστασία με τακτικές δράσεις καθαρισμού και πυροπροστασίας.
http://sdyth.gr/listing-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CE%AD%CF%8A%CF%87-%CE%A3%CE%BF%CF%85-342.html

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: