1 σχόλιο

Γιατί δεν καταργούνται οι αντιδασικοί νόμοι

Φωτογραφία3256

Γιατί δεν καταργούνται οι αντιδασικοί νόμοι,αρθρο του Γ.Λιόντου.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με την στάση του αναπληρωτή υπουργού Ι. Τσιρώνη σε σχέση με την κατάργηση των μνημονιακών αντιδασικών διατάξεων και την υπεράσπιση του δασικού πλούτου της χώρας. Στις 9 Μάη, σε άρθρο μας με τίτλο «Ολες οι μνημονιακές αντιδασικές εκτάσεις εδώ και τώρα να καταργηθούν» καταλήγαμε: «Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Εδώ και τώρα πρέπει: Πρώτο, να συγκροτηθεί η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή που πρότεινε η ΑΔΣΔΔΥ. Δεύτερο, να εκδοθεί υπουργική απόφαση με την οποία θα ανασταλεί η εφαρμογή όλων των μνημονιακών αντιδασικών νόμων».
Γράψαμε εκείνο το άρθρο γιατί, εκτός του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, είχε καταψηφίσει τους δασοκτόνους νόμους και τις δασοκτόνες διατάξεις-τροπολογίες σε άλλους νόμους και είχε δεσμευτεί πως όταν γίνει κυβέρνηση θα τους καταργήσει, η παράταξη ΑΔΣΔΔΥ (Αυτόνομη Δημοκρατική Συνεργασία Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων), που πρόσκειται πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ, είχε συγκεντρώσει σε ένα κείμενο όλες αυτές τις αντιδασικές διατάξεις, παρέδωσε αυτό το κείμενο στον Ι. Τσιρώνη στα μέσα Μαρτίου και απαίτησε την κατάργησή τους. Το κείμενο αυτό η ΑΔΣΔΔΥ το είχε δημοσιοποιήσει και μέσω της ιστοσελίδας http://www.dasarxeio.com, που παρακολουθείται συστηματικά από τους δασολόγους….»
Η συνέχεια παρακάτω:
http://www.eksegersi.gr/…/24094.%CE%9F-%CE%99-%CE%A4%CF%83%…

One comment on “Γιατί δεν καταργούνται οι αντιδασικοί νόμοι

  1. «Στελέχη της παράταξης «Αυτόνομη Δημοκρατική Συνεργασία Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων» (ΑΔΣΔΔΥ), που πρόσκειται πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ, συγκέντρωσαν σε ένα αναλυτικό κείμενο όλες σχεδόν (εκτός από επτά) τις αντιδασικές διατάξεις που εισήχθησαν από τους υπουργούς Περιβάλλοντος των κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και Α. Σαμαρά…..Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τον πρόλογο της πρότασης που κατέθεσε στον Ι. Τσιρώνη η ΑΔΣΔΔΥ:» http://www.eksegersi.gr/…/23846.%CE%95%CE%B4%CF%8E-%CE..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: